Skype voor Bedrijven biedt een eenvoudige en prettige toegang tot meerdere communicatiemiddelen via één programma.

Opleidingskosten
€ 37,50
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Skype voor Bedrijven biedt een eenvoudige en prettige toegang tot meerdere communicatiemiddelen via één programma. Vanaf elke locatie met internettoegang kunnen gebruikers eenvoudig verbinding maken en samenwerken met anderen. Skype voor Bedrijven is hét communicatiemedium voor kantoren en bedrijven.

Door middel van het leerarrangement leer je Skype voor Bedrijven kennen en worden de vele verschillende functionaliteiten uitgelegd. Je leert op die manier om alles uit Skype voor Bedrijven te halen. Het leerarrangement biedt toegang tot één portal met daarin een nulmeting, een theoriemodule en een toets. Je kunt eerst starten met een nulmeting, op basis van de resultaten uit deze nulmeting krijg je een persoonlijk opleidingsadvies waarmee je gericht aan de slag kunt. Hierdoor weet je precies welke onderdelen je al beheerst en welke je nog zou kunnen verbeteren.

Doel van deze opleiding

De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Basisinstellingen;
  • Structuur aanmaken;
  • Chatten via Skype voor Bedrijven;
  • Bellen via Skype voor Bedrijven;
  • Vergaderen via Skype voor Bedrijven.
Werkwijze
De module bestaat uit een nulmeting, een deel theorie en een toets. Je mag zelf kiezen waarmee je begint. Als je start met de nulmeting krijg je vooraf een advies over welke onderdelen van de training voor jou interessant zijn. De onderdelen worden ondersteund met video's, simulaties, opdrachten en documentatie.