Altijd de beste deals sluiten met betrouwbare leveranciers? Leer hoe je op een slimme manier inkoopt om kosten te besparen. 

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Heeft je leidinggevende je gevraagd om voortaan de bedrijfslunch te organiseren? Ben jij naast je huidige functie ook verantwoordelijk voor de aanschaf van kantoorartikelen? In de online training ‘Slim inkopen’ leer je hoe je op een slimme manier inkoopt. Zorg voor het juiste product, geleverd tegen de beste condities. En uiteraard streef je naar een goede relatie met je leverancier zodat je elkaar in de toekomst vaker van dienst kunt zijn.

De online training 'Slim inkopen' maakt je wegwijs op het gebied van inkopen. Weet wat je nodig hebt en kies een leverancier die jou op je wenken kan bedienen. Volg de online training en leer hoe je er de beste deals met verkopers uitsleept.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Vraag altijd korting
  • Bereid je goed voor
  • Laat de leeuwen in de kooi
  • Sla je slag
  • Duurzaam inkopen
De online training bestaat uit onder andere magazines, een interview, een scan, video’s, animaties, opdrachten en quizzen.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.