Wil jij meer en sneller lezen? Leren hoe je je focus behoudt zodat je informatie beter opslaat? Meer tijd overhouden? 

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Social media, de krant, e-mail, memo’s, internet; elke dag weer word je bestookt met tekst en informatie. Je wilt zo min mogelijk missen en vooral bijblijven. Dat is tegenwoordig niet altijd even makkelijk, maar ook voor jou ligt de oplossing binnen handbereik! In deze training leer je in een aantal stappen hoe je sneller en beter kunt lezen.

Snellezen is een techniek die voor iedereen die leest — en dat is dus iedereen — geschikt is en die voor iedereen te leren valt. Of het nu gaat om leerstof, jaarverslagen, magazines of romans: alles wat gedrukt staat, kun je sneller, met meer focus én begrip lezen. Dankzij de training 'Snellezen' haal je meer plezier uit het lezen en houd je meer tijd over!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Inferno in 41 minuten
  • Hoe lees jij?
  • Van lezen naar snellezen
  • Lezen, begrijpen & onthouden
  • Snel, sneller, snelst
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.