Wil jij meer en sneller lezen? Leren hoe je je focus behoudt zodat je informatie beter opslaat? Meer tijd overhouden? 

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Social media, de krant, e-mail, memo’s, internet; elke dag weer word jebestookt met tekst en informatie. Je wilt zo min mogelijk missen en vooralbijblijven. Dat is tegenwoordig niet altijd even makkelijk, maar ook voor jouligt de oplossing binnen handbereik! In de training snellezen leer je in eenaantal stappen hoe je sneller en beter kunt lezen.

Voor wie is deze training?
Snellezen is een techniek die voor iedereen die leest — en dat is dusiedereen — geschikt is en die voor iedereen te leren valt. Of het nu gaatom leerstof, jaarverslagen, magazines of romans: alles wat gedrukt staat,kun je sneller, met meer focus én begrip lezen. Dankzij snellezen haal jemeer plezier uit het lezen en houd je meer tijd over! De training bestaat uit 5 onderdelen die elk ongeveer 30 minuten duren.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.