Zet social media effectief in om je marketingdoelstellingen te bereiken. Leg contact met je doelgroep, wees interessant én relevant en ga het gesprek aan!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Social media vormen een mooi kanaal om in contact te komen met je doelgroep. Het punt is alleen: hoe kom je in contact? Hoe zorg je ervoor dat je (potentiële) klanten jou gaan volgen? En zit de doelgroep überhaupt wel op jou te wachten? Voordat je besluit om social media bedrijfsmatig in te zetten, bepaal je een doel en strategie. Doe je dat niet? Dan is jouw gang naar social media gedoemd te mislukken.

De online training 'Social media marketing' is voor iedereen die overweegt social media bedrijfsmatig in te gaan zetten. Of die al aanwezig is op social media, maar bij wie een duidelijke focus ontbreekt. Social media staan niet op zichzelf; zorg ervoor dat het gebruik ervan past binnen de traditionele marketingstrategie van je organisatie. Stel je doelen scherp, bepaal je doelgroep en bied meerwaarde!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Van reclames naar interacties
  • Waar willen we heen?
  • Hoe pakken we dat aan?
  • Hoe bouwen we het uit?
  • Go viral!
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.