Een bedrijvenpagina op Facebook? Twitter inzetten voor je organisatie? Je zakelijk netwerk uitbreiden met LinkedIn? Leer het allemaal in deze online training!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Social media alleen voor grote bedrijven? Echt niet! Juist voor kleine enmiddelgrote bedrijven zijn er volop kansen om succes te behalen. Socialmedia biedt alle bedrijven de kans om persoonlijke relaties op te bouwen,te onderhouden en het vertrouwen van klanten te winnen!

Voor wie is deze training?
Ben jij je aan het oriënteren hoe je met je bedrijf op Twitter, LinkedIn ofFacebook wil beginnen? Wil je weten wat het verschil is tussen die drieen welke je het beste op welk moment kunt gebruiken? Of wil je gewooneen start maken en weten hoe je een bedrijvenpagina maakt op Twitter,Facebook of LinkedIn?Wacht niet langer en ga nu aan de slag met de praktische online trainingFacebook, Twitter en LinkedIn voor bedrijven.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.