Loop jij steeds tegen dezelfde sociale obstakels aan? Na het volgen van de training ‘Sociale Intelligentie’ is dat definitief verleden tijd!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Wat is sociale intelligentie?
Intelligentie bestaat uit meer dan alleen het IQ. Misschien nog wel veel belangrijker is onze sociale intelligentie. Die bepaalt voor een groot deel hoe we met anderen omgaan en hoe we onszelf staande houden in lastige situaties.

Krachtig netwerk
Zeg jij vaak dingen waar je spijt van hebt? Reageer je te emotioneel? Daar kun je wat aan doen! Jouw reacties hebben te maken met de routes in je brein. Als je weet hoe dat werkt, kun je jouw sociale intelligentie verhogen.

In harmonie
Sociale intelligentie draait om het ‘lezen’ van anderen. Ook als zij niets zeggen, zeggen ze toch heel veel. Door te observeren en een situatie goed in te schatten, maak je de juiste afwegingen en reageer je op een sociaal intelligente manier.

Diepzeeduiken
Hoe leuk het ook zou zijn; je kunt niet met iedereen goede vrienden zijn. Je kunt je maar in beperkte mate aanpassen en wil koste wat kost authentiek blijven. Jouw normen en waarden horen bij jou en het is zaak daarnaar te handelen.

Rijke oogst
Sociale intelligentie is de basis voor een gelukkig leven. Het vermindert stress. Het bevordert hechte relaties en maakt communiceren eenvoudiger. In dit blok een interview met een expert die het belang van sociale intelligentie onderstreept.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,- (incl. btw). Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz t.w.v. € 199,- (ex. btw). Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend. Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.