Loop jij steeds tegen dezelfde sociale obstakels aan? Na het volgen van de training ‘Sociale Intelligentie’ is dat definitief verleden tijd!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Wat is sociale intelligentie?
Intelligentie bestaat uit meer dan alleen het IQ. Misschien nog wel veelbelangrijker is onze sociale intelligentie. Die bepaalt voor een grootdeel hoe we met anderen omgaan en hoe we onszelf staande houdenin lastige situaties.

Krachtig netwerk
Zeg jij vaak dingen waar je spijt van hebt? Reageer je te emotioneel?Daar kun je wat aan doen! Jouw reacties hebben te maken met deroutes in je brein. Als je weet hoe dat werkt, kun je jouw socialeintelligentie verhogen.

In harmonie
Sociale intelligentie draait om het ‘lezen’ van anderen. Ook als zij nietszeggen, zeggen ze toch heel veel. Door te observeren en een situatiegoed in te schatten, maak je de juiste afwegingen en reageer je op eensociaal intelligente manier.

Diepzeeduiken
Hoe leuk het ook zou zijn; je kunt niet met iedereen goede vriendenzijn. Je kunt je maar in beperkte mate aanpassen en wil koste wat kostauthentiek blijven. Jouw normen en waarden horen bij jou en het iszaak daarnaar te handelen.

Rijke oogst
Sociale intelligentie is de basis voor een gelukkig leven. Het vermindertstress. Het bevordert hechte relaties en maakt communicereneenvoudiger. In dit blok een interview met een expert die het belangvan sociale intelligentie onderstreept.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,- (incl. btw). Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz t.w.v. € 199,- (ex. btw). Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.