Wil je een hogere functie binnen jouw organisatie? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Leer overtuigend te solliciteren!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Deze training is voor iedereen die begrijpt dat solliciteren tegenwoordig anders moet. Dat het professioneler moet. En dat het overtuigender moet! Hoe verkoop je jezelf? Hoe zorg je ervoor dat juist jij die hogere functie binnen je organisatie krijgt? En hoe vind je nu een leuke baan die écht bij jou past? Solliciteer met lef en je zult zien dat jij degene bent die er met de job vandoor gaat.

In de online training ‘Solliciteren met lef' leer je hoe je positief opvalt en overtuigt. Je legt je kwaliteiten en eigenschappen onder een vergrootglas en gaat op zoek naar passende functies en organisaties. Alleen reageren op vacatures? Welnee, overtuig bedrijven ervan dat jij onmisbaar voor ze bent!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Solliciteren anno morgen
  • Je hebt talent
  • Overtuig
  • Grijp je kans
  • Champagne!
Deze online training bestaat onder meer uit een interview, video’s, magazines, opdrachten en een quiz.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.