Na deze online training zijn jouw vergaderingen nooit meer saai en langdradig.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Saai, suf en stoffig… Hoewel de meesten van ons geen liefhebber zijn van vergaderen, slokt het een groot deel van onze werkdag op. Kan dat niet efficiënter? Kan dat niet productiever? En vooral: kan het niet wat spannender? Deze training leert je hoe je spanning en sensatie toevoegt aan jouw vergaderingen, waardoor ze efficiënter en productiever worden.

Denk jij ook dat er méér uit jouw vergaderingen te halen valt, maar weet je niet hoe? Merk je dat deelnemers niet altijd even betrokken zijn? Of heb je de neiging om te blijven hangen in discussies en brainstorms, zonder dat het een duidelijke output oplevert?

De online training ‘Spannend vergaderen’ verbetert je vergaderkwaliteiten op drie fronten: je vergadert efficiënter en dus korter, je zorgt voor betrokkenheid bij je medevergaderaars en de output van je vergaderingen wordt waardevoller. Korter, spannender en slimmer vergaderen dus!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Vergaderen 2.0
  • Stick to the point
  • Spanning en sensatie
  • Hak knopen door
  • Verander vergaderingen!
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.