Geen gestotter tijdens het netwerken en geen gehakkel tijdens een presentatie. Vijzel jouw business English op naar een hoger niveau!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

1. Professionalise Your Speaking Skills
Een goede kennis van de Engelse taal is van levensbelang. Waarom? Omdat het over de hele wereld gesproken wordt. Ook zakelijk is het de voertaal. In dit blok leer je welke voordelen het heeft om goed Engels te spreken.

2. Let's Get (Net)Working!
Netwerkgesprekken verlopen in het Engels vaak net even anders dan in je moedertaal. Waar moet je op letten bij de eerste kennismaking? Hoe stel je je voor? Welke vragen stel je? Je leert het in dit blok.

3. Putting the 'Present' in 'Presentations'
Wat is jouw ‘zakelijke verhaal’? Het verhaal van jullie organisatie? Van jouw onderneming? In dit blok ga je aan de slag met je pitchtekst of presentatie en zet je de puntjes op de i.

4. Dealmakers & Deal-Breakers
Hoe wordt er in het Midden-Oosten onderhandeld? Hoe in ZuidAmerika? En wat zijn de verschillen met Japan? In dit blok leer je waarop je moet letten tijdens onderhandelingen all over the world.

5. Speak Freely!
Oefenen, oefenen, oefenen. In dit laatste blok geeft Buffi Duberman je wat laatste tips waarmee je je Engels constant blijft verbeteren. Tot slot leer je wat de belangrijkste verschillen zijn tussen Brits en Amerikaans Engels.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,- (incl. btw). Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz t.w.v. € 199,- (ex. btw). Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend. Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.