Gedisciplineerde mensen zijn gezonder, gelukkiger én succesvoller. En het mooie is: jouw discipline en wilskracht kun je trainen!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Sla de onderzoeken er maar op na: discipline en wilskracht helpen je succesvol te zijn. Gedisciplineerde mensen zitten lekkerder in hun vel, presteren beter en zijn simpelweg gelukkiger. Discipline is geen karaktereigenschap, maar een vaardigheid. Vergelijk het met een spier: je vergroot je wilskracht door hem te trainen en hij verkleint als jij hem verwaarloost. Train je iedere dag opnieuw en opnieuw… Dan wordt je discipline sterker en sterker!

Voor wie is deze training?
Je wilt afvallen, maar kan die pindarotsjes toch niet laten staan. Of je hebt je voorgenomen echt weer ’s morgens te gaan hardlopen, maar ligt om de een of andere reden toch iedere ochtend te snoozen. Of je wilt gewoon productiever zijn op je werk. Meer gedáán krijgen. In deze training leer je jezelf doelen te stellen. Je leert jezelf aan het werk te zetten en om een staat van ‘flow’ te bereiken. En die doelen? Je stelt ze niet alleen, je haalt ze ook!

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.