Gedisciplineerde mensen zijn gezonder, gelukkiger én succesvoller. En het mooie is: jouw discipline en wilskracht kun je trainen!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Sla de onderzoeken er maar op na: discipline en wilskracht helpen je succesvol te zijn. Gedisciplineerde mensen zitten lekkerder in hun vel, presteren beter en zijn simpelweg gelukkiger. Discipline is geen karaktereigenschap, maar een vaardigheid. Vergelijk het met een spier: je vergroot je wilskracht door hem te trainen en hij verkleint als jij hem verwaarloost. Train je iedere dag opnieuw en opnieuw… Dan wordt je discipline sterker en sterker!

In de online training 'Stick to the plan' leer je jezelf doelen te stellen. Je leert jezelf aan het werk te zetten en om een staat van ‘flow’ te bereiken. En die doelen? Je stelt ze niet alleen, je haalt ze ook!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Van uitstel komt afstel
  • Winnaars hebben een plan
  • En... Actie!
  • Onverstoorbaar en onverzettelijk
  • Just do it!
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.