Zonder dat je het doorhebt, ben je elke dag bezig met strategie. Wil jij weten hoe strategisch jij bent? Volg dan de online training ‘Strategisch denken’.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Strategie gaat verder dan generaals, spionnen en Risk. Het leven zitnamelijk vol met belangrijke beslissingen. En omdat die vaak onderlingmet elkaar verbonden zijn, zul je strategische keuzes moeten maken. Ookvoor bedrijven is strategisch denken van levensbelang. Zonder uitgekiendplan en een slimme strategie is de kans op succes minimaal. Maar meteen heldere visie die vertaald wordt naar inspirerende doelstellingen voorde lange termijn kan een simpel idee zomaar uitgroeien tot een wereldhit.

Voor wie is deze training?
De training ‘Strategisch denken’ is voor iedereen die zich opprofessioneel gebied bezighoudt met strategische vraagstukken.Maar ook voor iedereen die meer wil leren over de wereld van strategieën.In deze online training maak je kennis met een aantal beproefdemodellen en theorieën over strategie. Van de aanname van goedpersoneel tot het uitwerken van een perfect marketingplan;in deze training leer je het allemaal.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.