Zonder dat je het doorhebt, ben je elke dag bezig met strategie. Wil jij weten hoe strategisch jij bent? Volg dan de online training ‘Strategisch denken’.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Strategie gaat verder dan generaals, spionnen en Risk. Het leven zit namelijk vol met belangrijke beslissingen. En omdat die vaak onderling met elkaar verbonden zijn, zul je strategische keuzes moeten maken. Ook voor bedrijven is strategisch denken van levensbelang. Zonder uitgekiend plan en een slimme strategie is de kans op succes minimaal. Maar met een heldere visie die vertaald wordt naar inspirerende doelstellingen voor de lange termijn kan een simpel idee zomaar uitgroeien tot een wereldhit.

De training ‘Strategisch denken’ is voor iedereen die zich op professioneel gebied bezighoudt met strategische vraagstukken. Maar ook voor iedereen die meer wil leren over de wereld van strategieën. In deze online training maak je kennis met een aantal beproefde modellen en theorieën over strategie. Van de aanname van goed personeel tot het uitwerken van een perfect marketingplan; in deze training leer je het allemaal.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Stratego
  • Van binnen naar buiten
  • Tijd voor verovering
  • Mensenwerk
  • Blauwe oceaan

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.