Stress als loden last op je schouders? Of als heerlijk duwtje in de rug? Leer hoe je stress inzet om je productiviteit te verhogen.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Iedereen wil zich goed voelen. En toch weten maar weinig mensen hoe ze hun geluk kunnen vergroten of wat ze er precies voor moeten doen om zich topfit te voelen. Eén ding is zeker: je kunt lekkerder in je vel zitten en dat heb je voor een groot deel zelf in de hand. Wie lekker in z’n vel zit, is gezonder, creatiever, productiever én leeft langer. Reden genoeg dus om ernaar te streven gelukkiger te worden!

De online training 'Stress is fijn' is voor iedereen die wil leren hoe hij een gelukkiger leven kan leiden. Voel jij je ‘op zich best goed’? Hartstikke fijn natuurlijk, maar hoe zou het zijn om je wat vaker fantastisch te voelen? Aan de hand van handige tips en leuke opdrachten leer je wat jou energie geeft en hoe je zaken van de zonnige kant bekijkt.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Stress of gezonde spanning
  • Stress herkennen
  • Revolutie!
  • Een lekker ritme
  • Houd de boog gespannen
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.