Hoe verander jij van een verkoper in eentopverkoper?

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Verkopers zijn overal en vaak kun je niet zonder. Maar watzijn nou de zaken die een verkoper goed of betrouwbaar maken? En waaromvinden we sommige verkopers juist irritant of opdringerig? Ligt datalleen aan de manier waarop ze ons aanspreken of spelen er ook anderedingen, zoals uiterlijk, mee? De wereld verandert en de verkoper verandert mee. Als hijslim is tenminste, want de tijden waarin een product ‘zichzelfverkocht’ liggen verachter ons.
Voor wie is deze training?
Ben jij een verkoper? Denk je het te zijn of wil je hetgraag worden? Of ben jij als consument nieuwsgierig naar de geheimen vanverkopen? De training ‘Survivalgids voor verkopers’ bevat een schat aaninformatie voorde (aspirant) verkoper. Naast inzicht in je eigen voorkomenen handelen, maak je kennis met beproefde gesprekstechnieken waarmee jijjouw klanten aan je weet te binden.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.