Hoe verander jij van een verkoper in eentopverkoper?

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Verkopers zijn overal en vaak kun je niet zonder. Maar wat zijn nou de zaken die een verkoper goed of betrouwbaar maken? En waarom vinden we sommige verkopers juist irritant of opdringerig? Ligt dat alleen aan de manier waarop ze ons aanspreken of spelen er ook andere dingen, zoals uiterlijk, mee? De wereld verandert en de verkoper verandert mee. Als hij slim is tenminste, want de tijden waarin een product ‘zichzelf verkocht’ liggen verachter ons.

Ben jij een verkoper? Denk je het te zijn of wil je het graag worden? Of ben jij als consument nieuwsgierig naar de geheimen van verkopen? De training ‘Survivalgids voor verkopers’ bevat een schat aan informatie voor de (aspirant) verkoper. Naast inzicht in je eigen voorkomen en handelen, maak je kennis met beproefde gesprekstechnieken waarmee jij jouw klanten aan je weet te binden.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Vraag altijd korting
  • Bereid je goed voor
  • Laat de leeuwen in de kooi
  • Sla je slag
  • Duurzaam inkopen
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.