Online training waarin je leert hoe je de mensen om je heen tot bloei laat komen. Zo maak je je organisatie succesvol!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Heb jij binnen je organisatie de verantwoordelijkheid over een team of een afdeling? Houd je ervan om het maximale rendement uit je medewerkers te halen? Of wil je gewoon een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van het bedrijf. Dan weet je als geen ander dat het belangrijk is om in te zetten op talent!

In de online training 'Talent ontwikkelen 2.0' leer je alles wat nodig is om jouw team, je afdeling of hele organisatie te laten floreren door talent te herkennen én te begeleiden. Je zult merken dat de productiviteit in rap tempo omhoog gaat.
Na het volgen van deze online training weet jij hoe je talent kunt herkennen, kun je talent de juiste werkomgeving bieden en laat je de organisatie bloeien.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Werken aan talent
  • Scouten & coachen
  • De 70-20-10 regel
  • Rendement uit talent halen
  • Samen leren
De online training bestaat uit magazines, tests, quizes, opdrachten en verschillende video's.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.