Online training waarin je leert optimaal te functioneren in jouw team door beter te samenwerken.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Niets is mooier dan lid te zijn van een succesvol team. Maar... wat maakt een team nu eigenlijk succesvol? En wat kun jij als individu aan dat succes bijdragen?In de online training Teamwork staat samenwerken in een team centraal. Je krijgt inzicht in je eigen rol in jouw team. Je leert de sterke punten van je collega’s te herkennen, waarderen en gebruiken. En je leert hoe je als succesvol team voor één gezamenlijk doel gaat.In de training staat het samenwerken in een team centraal.
  • Je krijgt inzicht in menselijk gedrag en het groepsproces.
  • Je leert kwaliteiten van je collega's te kennen en waarderen.
  • Je krijgt inzicht je eigen rol in het behalen van een gezamenlijk resultaat.
Daarnaast is er aandacht voor het onderling begrip in een team en besteedt de online training 'Teamwork' aandacht aan het "pakken" van de kleine gezamenlijke overwinningen die je met je team iedere dag wel behaalt. De training bestaat uit de volgende modules:
  • Mensenkennis
  • Samen één
  • Meer doelen, één resultaat
  • Verbinden
  • Winnen
In de online training 'Teamwork' leer je met behulp van magazines, tests, quizzen en video's en praktijkopdrachten.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.