Een groep professionals maakt nog geen team. Onderling vertrouwen, een gezamenlijk doel, duidelijke afspraken en samenwerking ... dat kenmerkt een team!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Zet een groep professionals bij elkaar en je hebt automatisch een team, toch? Nou, was het maar zo eenvoudig! In de praktijk blijkt meer dan eens dat teamleden elkaar geen taken en verantwoordelijkheden toevertrouwen. Of dat conflicten worden gemeden waardoor niemand zich echt betrokken voelt. En vaak heeft iedereen een eigen doel, zonder dat er een gezamenlijk doel is bepaald. In dat geval spreek je niet van een team, maar van een groep. Wanneer spreek je dan wel van een team? Wanneer er een duidelijke missie is, wanneer leden elkaar vertrouwen en begrijpen en wanneer de poppetjes op de juiste plaats staan.

Is jullie team zojuist geformeerd en weet je niet zo goed waar te beginnen? Zijn jullie al een tijdje aan te gang, maar wil het maar geen geheel worden? Of kunnen jullie het steeds maar niet eens worden? In de online training 'Teamwork - nóg beter' komen alle facetten van teamvorming en samenwerking aan bod. Wat is jullie doel? Wat is de omgeving waarin jullie acteren? Wie is waar goed in? Hoe pakken jullie het aan? En hoe meten jullie regelmatig of jullie op koers liggen? Met die vragen ga je in deze training aan de slag.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Samen sta je sterk
  • Eén team, één taak
  • Vertrouwen, begrip en kwaliteit
  • Een geoliede machine
  • 'Ja, dit is een goed stel hoor!'

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.