Een groep professionals maakt nog geen team. Onderling vertrouwen, een gezamenlijk doel, duidelijke afspraken en samenwerking ... dat kenmerkt een team!

Opleidingskosten
€ 35,-

Omschrijving

Zet een groep professionals bij elkaar en je hebt automatisch eenteam, toch? Nou, was het maar zo eenvoudig! In de praktijk blijkt meerdan eens dat teamleden elkaar geen taken en verantwoordelijkhedentoevertrouwen. Of dat conflicten worden gemeden waardoor niemand zichecht betrokken voelt. En vaak heeft iedereen een eigen doel, zonder dater een gezamenlijk doel is bepaald. In dat geval spreek je niet van eenteam, maar van een groep. Wanneer spreek je dan wel van een team?Wanneer er een duidelijke missie is, wanneer leden elkaar vertrouwen enbegrijpen en wanneer de poppetjes op de juiste plaats staan.

Voor wie is deze training?
Is jullie team zojuist geformeerd en weet je niet zo goed waar tebeginnen? Zijn jullie al een tijdje aan te gang, maar wil het maar geengeheel worden? Of kunnen jullie het steeds maar niet eens worden? Indeze training komen alle facetten van teamvorming en samenwerking aanbod. Wat is jullie doel? Wat is de omgeving waarin jullie acteren? Wie iswaar goed in? Hoe pakken jullie het aan? En hoe meten jullie regelmatigof jullie op koers liggen? Met die vragen ga je in deze training aan de slag.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.