Wil je je emoties de baas zijn? Beter communiceren over wat je voelt? En de emoties van anderen beter begrijpen? Doe de online training!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Alle facetten van emotiemanagement komen in deze training aan bod. Wil je je eigen emoties beter herkennen? Wil je leren hoe je grip krijgt op jouw emoties? Of wil je juist beter worden in het herkennen van emoties bij anderen? In deze training ga je aan de slag met je eigen emoties, die van je omgeving én de wijze waarop je daarover communiceert.

In de online training ‘Tel tot 10! (Emotiemanagement)’ leer je hoe je jouw emoties en emoties in je omgeving accepteert en een plek geeft. Je leert op de juiste manier communiceren en creëert jouw eigen manier om grip te krijgen op je emoties.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Emoties geven 't leven kleur
  • Het palet van emoties
  • Jantje lacht, Jantje huilt
  • Jij en je omgeving
  • Alles onder controle
Deze online training bestaat uit onder andere een animatiefilmpje, magazines, opdrachten, een quiz, een toets, video’s en een interview

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.