Duur
1 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Wil je deze webinar terugkijken? Klik dan hier! i.p.v. op de inschrijfknop.

Vanwege de corona-maatregelen kun je als woonconsulent of sociaal beheerder niet / minder bij de bewoners langs. Het kijkje achter de voordeur om signalen op te vangen van agressie of huiselijk geweld is lastiger. Toch kun je ook in deze tijd van social distancing nog veel doen als corporatiemedewerker om een situatie te de-escaleren.

Ben jij KCC-medewerker die actief huurders belt om na te gaan hoe het de mensen vergaat? Of ben jij een buurtbeheerder of woonconsulent die weet op welke adressen regelmatig sprake is van agressie of huiselijk geweld? Dan is dit webinar wellicht wat voor jou.

Over Chaim en Bart
Chaim Wannet (trainer, opleidingsadviseur en projectmanager) en Bart Verhagen (directeur, trainer) zijn reeds 30 jaar actief op het gebied van agressiehanteringstrainingen voor zowel voor profit- als non-profitorganisaties. Daarnaast begeleiden zij organisaties bij het opstellen en implementeren van beleid op dit thema. Voor verschillende branches en sectoren ontwikkelden zij in de afgelopen jaren handleidingen, richtlijnen en protocollen.In dit webinar krijg je praktische tips en voorbeelden.

Doel van deze opleiding

Wat is het doel van dit webinar?
In dit webinar krijg je tips en voorbeelden die helpen om een situatie te de-escaleren en/of de afstand te vergroten. Daarnaast leer je spanningsopbouw / stress te herkennen bij zowel de huurder als bij jouzelf als corporatiemedewerker. Hierdoor kan je escalatie voorkomen. Daarnaast leer je omgaan met jouw eigen gevoelens van frustratie, spanning en stress als je weinig grip op de situatie hebt.

Wat wordt er in dit webinar behandeld?

  • Hoe kan je de-escaleren zonder fysiek aanwezig te zijn?
  • Wat werkt escalerend en de-escalerend?
  • Wat gebeurt er onder spanning / in stressvolle situaties?
  • Welke gespreks- enbeïnvloedingstechniekenkunnen de-escalerend werken?
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832