Duur
1 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Wil je deze webinar terugkijken? Klik dan hier! i.p.v. op de inschrijfknop.

Vanwege de corona-maatregelen is samenwerken anders geworden dan je wellicht gewend was. Je loopt minder snel even langs bij een collega en de informele momenten vallen vaak weg. Veel overleggen vinden online plaats.

Hoe kan je tóch op een prettige manier blijven samenwerken in deze bijzondere tijd? En hoe kan je de technologische mogelijkheden júist nu voor jou en je team laten werken? Waar zit ook de meerwaarde van online en hoe kun je die benutten? In dit webinar leer je hier alles over.

Over Sibrenne

Sibrenne werkt al jaren met technologie vanuit het perspectief van leren en samenwerken om uiteindelijk het werken in de praktijk te ondersteunen. Daarbij hanteer zij een waarderende benadering: wat lukt goed, waar zit energie, wie zijn er al mee bezig en waar kunnen we aansluiten? Klein beginnen, experimenteren met een serieuze blik, bottom-up met steun van hogerop.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Uiteraard kun je zelf ook vragen stellen aan Sibrenne via de chatfunctie.

Doel van deze opleiding

Wat is het doel van dit webinar?
Goed samenwerken is soms al best een uitdaging, laat staan in deze tijd. In dit webinar krijg je praktische tips om samenwerking op afstand vorm te geven. Kom met een vraag uit jouw praktijk. De tips kun je dan gelijk toepassen.

We staan stil bij vragen als:
Welke routines werken ook online? Welke afspraken zijn nodig? Hoe voer je een discussie? Hoe werk je slim samen aan een document? Hoe kun je het informele contact (bij het koffiezetapparaat) ook online bevorderen?

Wat wordt er in dit webinar behandeld?

  • Hoe kan je samenwerken zonder fysiek aanwezig te zijn?
  • Welke tools kun je gebruiken?
  • Het verschil tussen asynchroom en synchroon samenwerken
  • Online vergaderen en actieve werkvormen
  • Valkuilen bij samen op afstand - en hoe je ze kunt voorkomen
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832