Online training waarin je leert je tijd slim te benutten. Organiseer je werk efficiënt, houd afleidingen buiten de deur en neem zelf de regie over je werkdag.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Het is een bekend fenomeen: je hebt de hele dag in de hoogste versnellinggewerkt en toch heb je het idee dat je weinig werk verzet hebt.Mailtjes, telefoontjes en verzoekjes van collega’s hebben heel je werkdagopgeslokt, maar geen enkele taak op je lijstje kan worden afgevinkt.Herkenbaar? Dan is de online training Timemanagement voor jou onmisbaar.

Het tempo van leven en werken komt steeds hoger te liggen. Timemanagementhelpt je om de beschikbare tijd efficiënter en effectiever tegebruiken, zodat je tijd overhoudt voor andere (leukere?) zaken. Je leertje werkzaamheden te organiseren en je te wapenen tegen afleidingen. Nahet volgen van deze online training ben je in staat om ook daadwerkelijkdingen gedaan te krijgen.

Voor wie is deze training?

Wil jij orde creëren in je chaotische werkdag? Vind je het lastig om je af tesluiten voor afleidingen? Of lukt het maar niet om dingen gedaan te krijgenen taken af te ronden? Doe dan de online training Timemanagement.Neem de touwtjes in handen en bepaal zelf je werkdag! De training bestaat uit 5 onderdelen die elk ongeveer 30 minuten duren:

  1. Slim tijd benutten
  2. Het werk organiseren
  3. Stop afleidingen
  4. Dingen doen
  5. Neem alle tijd!


Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.