Online training waarin je leert je tijd slim te benutten. Organiseer je werk efficiënt, houd afleidingen buiten de deur en neem zelf de regie over je werkdag.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Het is een bekend fenomeen: je hebt de hele dag in de hoogste versnelling gewerkt en toch heb je het idee dat je weinig werk verzet hebt. Mailtjes, telefoontjes en verzoekjes van collega’s hebben heel je werkdag opgeslokt, maar geen enkele taak op je lijstje kan worden afgevinkt. Herkenbaar? Dan is deze training voor jou onmisbaar.

Het tempo van leven en werken komt steeds hoger te liggen. Timemanagement helpt je om de beschikbare tijd efficiënter en effectiever te gebruiken, zodat je tijd overhoudt voor andere (leukere?) zaken. Je leert je werkzaamheden te organiseren en je te wapenen tegen afleidingen. Na het volgen van de online training 'Timemanagement' ben je in staat om ook daadwerkelijk dingen gedaan te krijgen.

Wil jij orde creëren in je chaotische werkdag? Vind je het lastig om je af te sluiten voor afleidingen? Of lukt het maar niet om dingen gedaan te krijgen en taken af te ronden? Doe dan deze online training. Neem de touwtjes in handen en bepaal zelf je werkdag!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Slim tijd benutten
  • Het werk organiseren
  • Stop afleidingen
  • Dingen doen
  • Neem alle tijd!
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.