Maak van jouw dromen werkelijkheid!Kom erachter wat jij wilt en hoe je dat kuntbereiken. Online training i.s.m. Tjerk Riddervan Trekhaak Gezocht!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Stel je eens voor: je bent 99 jaar en je ligt op je sterfbed. Je hebt ineens de kans om terug te gaan naar nu. Wat zou je dan doen? Om die vraag te beantwoorden is het de hoogste tijd om stil te staan bij jouw dromen en de realisatie ervan. Dat doe je met deze online training, die GoodHabitz samen met theatermaker Tjerk Ridder ontwikkelde. In deze training leer je je droom omzetten in concrete doelen. Zo weet je wat je te doen staat om je droom te realiseren.

Weet jij precies wat je wilt of heb je eigenlijk geen idee? En wat komt er terecht van jouw plannen? Hoe het er ook voorstaat met jouw dromen, het is nooit te laat om ze te realiseren. Kom erachter wat jij belangrijk vindt en ga ervoor!

Met de online training 'Trekhaak Gezocht!' realiseer je jouw dromen in drie stappen: je gaat je dromen achterna, je overwint jouw beren op de weg en je behoudt daarbij een open vizier.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Je hebt anderen nodig
  • Je dromen achterna
  • Jouw beren op de weg
  • Een open vizier
  • En nu de weg op!
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.