Alles wat je moet weten om snel en efficiënt met Twitter aan de slag te gaan in een praktische online training.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Twitter is niet voor niets het sociale medium dat het meest in opkomst is.Met Twitter stuur je korte berichtjes aan je volgers. Het is een uitstekendmedium om er achter te komen wat er nú leeft. Nieuwsfeiten vind je ervaak als eerste terug, nieuwe producten en diensten van organisatiesworden er als eerste kenbaar gemaakt.Nederland heeft al het grootste aantal actieve gebruikers op Twitter.Wanneer volg jij?

Voor wie is deze training?
Heb jij iets te melden in 140 tekens? Ben je nieuwsgierig naar Twitter,maar heb je last van koudwatervrees? Heb jij al een Twitteraccount, maarweet je nog steeds niet wat een hashtag is? Geen idee hoe je iets opTwitter moet zoeken?Dan is de online training ‘Twitter’ voor jou! De online training Twitter leertje alle ins-and-outs over tweeten, volgen en volgers. Start nu!
Let op: deze module is gebaseerd op een eerdere versie van Twitter. Veel onderdelen zijn onverminderd van toepassing in de nieuwste versie, maar het kan voorkomen dat bepaalde instellingen of functionaliteiten zijn verhuisd naar een andere plek.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag!


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.