Wil jij met een gerust hart je pensioen halen? Met de juiste motivatie, kennis en vaardigheden voorkom jij ongelukken!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Welke maatregelen kun je nemen om je werkvloer veiliger te maken? Hoezorg je ervoor dat je collega zich aan de veiligheidsvoorschriften houdt?Hoe voorkom je het risico op een burn-out? En hoe reageer je het besteop agressie? Vaak zijn we ons niet bewust van de gevaren van ons werken de rol die we hier zelf in spelen. Tot het een keer misgaat. Hoog tijd omje bewustzijn te vergroten. Jouw werk, jouw veiligheid!

Voor wie is deze training?
Hoe veilig werk jij eigenlijk? Deze training is voor iedereen die hier meerover te weten wil komen. Tijdens deze online training neem je jouw eigengedrag onder de loep, maak je kennis met verschillende voorschriften enprocedures, en onderzoek je op welke punten jij bij kunt dragen aan deveiligheid op jouw werk. Van het optimaliseren van je werkhouding tot hetsussen van agressief gedrag; in deze training leer je het allemaal.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.