Wil jij met een gerust hart je pensioen halen? Met de juiste motivatie, kennis en vaardigheden voorkom jij ongelukken!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Welke maatregelen kun je nemen om je werkvloer veiliger te maken? Hoe zorg je ervoor dat je collega zich aan de veiligheidsvoorschriften houdt? Hoe voorkom je het risico op een burn-out? En hoe reageer je het beste op agressie? Vaak zijn we ons niet bewust van de gevaren van ons werk en de rol die we hier zelf in spelen. Tot het een keer misgaat. Hoog tijd om je bewustzijn te vergroten. Jouw werk, jouw veiligheid!

Hoe veilig werk jij eigenlijk? De online training 'Veilig aan het werk' is voor iedereen die hier meer over te weten wil komen. Tijdens deze online training neem je jouw eigen gedrag onder de loep, maak je kennis met verschillende voorschriften en procedures, en onderzoek je op welke punten jij bij kunt dragen aan de veiligheid op jouw werk. Van het optimaliseren van je werkhouding tot het sussen van agressief gedrag; in deze training leer je het allemaal.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Van moeten naar willen
  • Een kwestie van cultuur
  • Van risico naar richtlijn
  • Voel je veilig
  • Draagvlak voor veiligheid

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.