Office 365 is een online dienst van Microsoft en maakt ‘werken in de cloud’ mogelijk. Office 365 biedt niet alleen diensten voor het opslaan van documenten in de cloud, maar biedt ook een breed scala aan applicaties (onder andere OneDrive, Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook 2016 en Planner) die vanuit de cloud-omgeving te gebruiken zijn.

Opleidingskosten
€ 75,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Office 365 is een online dienst van Microsoft en maakt ‘werken in de cloud’ mogelijk. Office 365 biedt niet alleen diensten voor het opslaan van documenten in de cloud, maar biedt ook een breed scala aan applicaties (onder andere OneDrive, Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook 2016 en Planner) die vanuit de cloud-omgeving te gebruiken zijn. In deze online training leer je meer over de functionaliteiten van Office 365 met betrekking tot OneDrive, werken in Teams en Outlook Online. Het leerarrangement biedt toegang tot een portal waarin drie nulmetingen, drie theoriemodules en drie toetsen zijn opgenomen.

Incompany
Voor grotere groepen en organisaties bieden wij verschillende mogelijkheden om Office trainingen op maat te laten maken. Hierbij kunnen bijvoorbeeld verschillende Office applicaties of trainingsvormen (online, klassikaal) gecombineerd worden. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via 0341 820 213 of info@decorporatie-academie.nl.

Doel van deze opleiding

Je start ieder onderdeel met een nulmeting waarin je vaardigheden worden getest. Op basis van de resultaten krijg je een persoonlijk leeradvies waar je direct mee aan de slag gaat. De module bestaat uit een aantal hoofdonderdelen, waarin verschillende onderwerpen zijn uitgewerkt door middel van video’s, simulaties, opdrachten en documentatie.