Type opleiding
Klassikaal
Duur
1 dag
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Inzicht in persoonlijke wendbaarheid en groeipotentie
Wendbaarheid en omgaan met verandering waren al belangrijke thema’s: hoe beweeg je mee met de verandering die van je gevraagd wordt? De afgelopen maanden zijn we allemaal meer dan ooit geconfronteerd met ons persoonlijke vermogen om met verandering om te gaan. Anders werken, niet meer werken, thuisblijven en niet meer kunnen doen wat je zou willen doen. Dat vraagt nogal wat van je veerkracht en aanpassingsvermogen. Zo blijkt veranderkracht meer dan ooit een kernkwaliteit voor iedere professional. Hoe sta jij ervoor? Waar ben je tegenaan gelopen de afgelopen periode? En niet onbelangrijk: hoe ga je (straks) weer verder? Inzicht in je Learning Agility geeft inzicht in het leer- en verandervermogen in je werk en brengt je wendbaarheid en ontwikkelmogelijkheden in kaart.

Learning Agility Scan
Voorafgaand aan de training doe je de Learning Agility Scan van HFM Talentindex. Je ontvangt na je inschrijving een mail met persoonlijke inloggegevens. Zo kan je de test doen op een moment dat jou goed uitkomt! De Learning Agility Scan biedt een online assessment en ontwikkeltool in één. Een interactieve digitale tool om actief aan de slag te gaan met de ontwikkeling van jouw wendbaarheid en veranderkracht. Het Learning Agility rapport laat in één oogopslag jouw huidige score zien én jouw groeipotentieel. In de online ontwikkelmodule kun je met behulp van concrete, persoonlijke tips aan de slag om dat groeipotentieel te bereiken.

Inschrijven
Nadat je inschrijving goedgekeurd is, ontvang je van de trainer de inloggegevens voor de scan.

Doel van deze opleiding

Ochtendprogramma: Uitleg scan & resultaten
De Learning Agility Scan geeft je concrete tips voor jouw persoonlijke groei. Om deze tips goed te begrijpen is het belangrijk om de verschillende Agilities beter te leren kennen. Het ochtendprogramma van de training bestaat uit een verdiepende uitleg over de Scan, om vervolgens de scanresultaten goed te bekijken. Hoe verhouden de verschillende Agilities zich tot elkaar, hoe scoor jij & wat kan deze score vertellen over jouw ontwikkeling en veranderkracht?

Middagprogramma: Speeddates met de verschillende Agilities
In de middag ervaar je op een leuke en speelse manier wat de verschillende Agilities nu precies inhouden en hoe je ze herkent in de praktijk. In vier korte prikkelende en actieve sessies ervaar je de uitkomsten van de Learning Agility aan den lijve. Leuk, enerverend en inzicht gevend! De koppeling naar de praktijk en de nabespreking met medecursisten en de trainer geeft je nog meer inzicht in je eigen Learning Agility en hoe je dit vertaalt naar jouw ontwikkeling op de werkvloer.

Doel van de online tool gecombineerd met een dag training:

  • Een uitgebreide kennismaking met Learning Agility
  • Een concreet startpunt om met het thema veranderkracht aan de slag te gaan
  • Een terugblik op de afgelopen periode en concrete tips en adviezen die je helpen in komende veranderingen
  • Inzicht in je eigen veranderkracht en groeipotentie door de verdieping op de learning agilities

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 499,-
Documentatie € 250,-
Opleidingskosten
€ 499,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832