Duur
1 dagdeel
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Inzicht in persoonlijke wendbaarheid en groeipotentie
Wendbaarheid en omgaan met verandering waren al belangrijke thema’s: hoe beweeg je mee met de verandering die van je gevraagd wordt? De afgelopen maanden zijn we allemaal meer dan ooit geconfronteerd met ons persoonlijke vermogen om met verandering om te gaan. Anders werken, niet meer werken, thuisblijven en niet meer kunnen doen wat je zou willen doen. Dat vraagt nogal wat van je veerkracht en aanpassingsvermogen. Zo blijkt veranderkracht meer dan ooit een kernkwaliteit voor iedere professional. Hoe sta jij ervoor? Waar ben je tegenaan gelopen de afgelopen periode? En niet onbelangrijk: hoe ga je (straks) weer verder? Inzicht in je Learning Agility geeft inzicht in het leer- en verandervermogen in je werk en brengt je wendbaarheid en ontwikkelmogelijkheden in kaart.

Online assessment - Learning Agility Scan
De Learning Agility Scan biedt een online assessment en ontwikkeltool in één. Een interactieve digitale tool om actief aan de slag te gaan met de ontwikkeling van jouw wendbaarheid en veranderkracht. Het Learning Agility rapport laat in één oogopslag jouw huidige score zien én jouw groeipotentieel. In de online ontwikkelmodule kun je met behulp van concrete, persoonlijke tips aan de slag om dat groeipotentieel te bereiken.

Uitleg scan & resultaten (online individueel 1 uur)
De Learning Agility Scan geeft je concrete tips voor jouw persoonlijke groei. Om deze tips goed te begrijpen is het belangrijk om de verschillende Agilities beter te leren kennen. In een online meeting van een uur krijg je uitleg van de Scan. Hoe verhouden de verschillende Agilities zich tot elkaar? Hoe scoor jij? Wat vertelt deze score jou en wat betekent dit voor jouw ontwikkeling en veranderkracht?

Inschrijven
Je kunt jezelf inschrijven voor de fictieve datum 31-12-2020. Nadat je inschrijving goedgekeurd is, ontvang je van de trainer de inloggegevens voor de scan.

Doel van deze opleiding

Doel van de online tool gecombineerd met 1 uur online begeleiding:

  • Een eerste kennismaking met Learning Agility
  • Een concreet startpunt om (individueel) met het thema veranderkracht aan de slag te gaan
  • Een terugblik op de afgelopen periode en concrete tips en adviezen die je helpen in komende veranderingen

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
31-12-2020
09:00 - 11:00 Thuis Aanmelden
Datum 31-12-2020
Tijd 09:00 - 11:00
Locatie Thuis

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 350,-
Opleidingskosten
€ 350,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832