Geloof jij in de kracht van verandering? Wil jij verandering hoog op de agenda krijgen binnen jouw organisatie? Volg deze online training en maak van ieder verandertraject een succes.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Veranderen is voor bedrijven vaak een kwestie van buigen of barsten. Een innovatie of trend missen, is al snel een stap richting de afgrond. Bijblijven, of beter nog voorblijven, is het devies! Maar een verandering kan voor managers nog zo logisch zijn, voor personeel of andere stakeholders is het vaak voer voor angst, frustratie, boosheid en weerstand. Als manager moet je verschillende bordjes in de lucht houden. Niet alleen houd je het zakelijke belang in het oog, je bent ook verantwoordelijk voor het steunen én overtuigen van je team. Verandering is moeilijk, maar met de vele theorieën uit deze training ben jij op alles voorbereid.

Ben jij een professional die regelmatig met verandering te maken heeft? Vind je het lastig op een goede manier om te gaan met emoties van je teams? Wil jij niet alleen je organisatie, maar ook jezelf en je team naar een hoger plan tillen? Dan is de training ‘Verandermanagement’ voor jou!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Nieuwe start
  • Organisatie op de schop
  • Iedereen aan boord
  • Be the change
  • Metarmorfose

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.