Je voorkomt een burn-out en stress met kleine veranderingen op het gebied van eten, slapen en bewegen. Resultaat: meer power, productiviteit en plezier.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Een gezonde levensstijl leek nog nooit zo makkelijk, met fitgirls en -guysdie ons op social media voorzien van food- en sporthypes. Maar is datecht zo? Zeg nou zelf, goede voornemens houden we zelden lang vol.Hoe komt dat? Wat is nu echt gezond eten? De waarde van een goedenachtrust? Hoe zorg je voor meer lichaamsbeweging die bij je past? Tijdvoor vitale veranderingen!

Voor wie is deze training?
Deze training is voor iedereen die alles uit zijn leven wil halen enstressklachten wil voorkomen of verminderen. In deze training zoomenwe daarom in op ons eigen lichaam. Je gaat aan de slag met gezondeten, beter slapen én meer bewegen. Want die drie gebieden zorgen vooreen opwaartse spiraal. Je neemt jouw eet-, beweeg- en slaappatroononder de loep en krijgt praktische tips. Zo maak je met kleineveranderingen een groot verschil.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer.Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.