Type opleiding
Webinar
Duur
2 uur online
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

LET OP: Aanmelden voor dit webinar op 16 mei 2023, gaat niet via de paarse button ‘aanmelden voor opleiding’, maar via WebinarGeek: https://flow.webinargeek.com/leidinggeven-in-verandering

Je wilt talent vinden en boeien, medewerkers in beweging houden, en je leiderschap verandert. Hoe realiseer je dat?

In deze tijd wordt het meer dan ooit duidelijk dat je als leidinggevende in een groeiende spagaat werkt. Enerzijds zijn er de inhoudelijke opgaven: de nieuwbouw, verduurzaming, digitalisering, betaalbaarheid, enzovoort. Anderzijds zijn er leiderschapsopgaven: een wendbare organisatie, samensturing, arbeidsmarktkrapte, mismatch en werkdruk. Het vinden en boeien van nieuw talent en het in beweging houden van medewerkers houdt veel leidinggevenden bezig . Het is hoog tijd voor een andere aanpak.

Dat is toch voor HR weggelegd, zou je zeggen. Niets is minder waar: als leidinggevende ben jij de spil. Je schakelt tussen de organisatie, het management, je team en jezelf. Je hebt meer invloed dan je denkt. Hoe zet je jezelf in om talent te vinden en boeien, medewerkers in beweging te houden? Hoe versterk je je eigen leiderschap? Dat ontdek je in dit webinar.

Bas Kodden, leiderschapsdeskundige verbonden aan het Center for Leadership & Personal Development aan Nyenrode, en Bart Götte, hoofddocent Future of Work aan de UvA, inspireren en zetten je aan het denken.

Wil je na het webinar in de praktijk aan de slag? FLOW organiseert in mei en juni werksessies online en verspreid door het land om te sparren met collega leidinggevenden en FLOW. Breng jouw vraagstuk in en zet een stap in jouw leiderschap.

Kortom; laat je dinsdag 16 mei, van 15.00 - 17.00u in dit webinar inspireren en aan het denken zetten over jouw rol als leidinggevende in de veranderende arbeidsmarkt.

Waarom vragen we je adresgegevens?
Alle deelnemers aan dit webinar ontvangen het boek ‘word een held’ van Bas Kodden. We gebruiken je adresgegeven alleen om dit boek naar je te versturen. Heb je dit boek al of wil je deze niet ontvangen? Vul dan 'n.v.t.' in bij de adres-velden.

Doel van deze opleiding

Ons doel is dat jij als leidinggevende geïnspireerd bent en handvatten hebt om een stap te zetten naar jouw beste leiderschap in de veranderende arbeidsmarkt.

Bart Götte
begeeft zich als toekomstdenker en strateeg op het snijvlak van psychologie, bedrijfskunde en technologie. Als oprichter van FutureFlock daagt hij bestuurders, managers en beleidsmakers uit meer voorwaarts te denken. Bart rekt de strategische kaders van organisaties op, ontwikkelt nieuwe perspectieven, en prikkelt de alertheid op nieuwe ontwikkelingen.

Bas Kodden
is een schrijver, spreker en onderzoeker op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Het onderwerp Bevlogenheid raakt hem in het bijzonder. Hij neemt je mee in de kunst van duurzaam presteren. Waarom blijft de ene organisatie succesvol, terwijl anderen uiteenvallen en verdwijnen? Waarom weet die ene persoon zijn succes te herhalen, terwijl eigenlijk niemand dat verwachtte? Het geheim van winnende personen en teams blijkt te zitten in de combinatie van slechts enkele prestatiekenmerken, waar – vreemd genoeg – veel organisaties juist niet op selecteren en bouwen. Het Zeigarnik Effect: de kunst van duurzaam presteren!

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs € 0,-
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832