Type opleiding
Online
Duur
3 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Een werkomgeving waar medewerkers vitaal en met energie en plezier hun werk doen: dat willen we allemaal. Als HR professional of leidinggevende heb je wellicht ideeën over een vitaliteitsprogramma voor jouw team of organisatie. Maar hoe borg je dat? Hoe zorg je dat de omgeving ook écht vitaal wordt. In deze masterclass staat het borgen en verankeren van vitaliteit centraal. De sessie geeft je informatie en inspiratie zodat het thema vitaliteit beter geborgd en verankerd wordt binnen jouw organisatie.

Voor wie is de workshop?
Voor HR professionals en leidinggevenden

Wat levert de workshop op?
Een super interactief en informatieve masterclass waar de focus ligt op borgen en verankering van vitaliteit binnen jouw organisatie en/of team. Je leert wat de acht veel gemaakte fouten bij het implementeren van een vitaliteitstraject zijn en natuurlijk ook een 8-fasenmodel voor veranderingen om dit te voorkomen! Hiermee heb je de tools om succesvol een vitaliteitsprogramma te borgen en te verankeren.

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832