Type opleiding
Webinar
Duur
1,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Corpofit, KLIMMR, Kracht in Mobiliteit, Loopbaaninitiatief en Samenwerk@corporatie.

Start jij op maandagochtend gapend de week? Dan is het tijd om met je energiemanagement aan de slag te gaan!

Onderzoek toont aan dat effectief energiegebruik je in staat stelt om verhoogde prestaties te leveren en beter te ontspannen. Slim omgaan met je persoonlijke energie zorgt bovendien als een ‘beschermlaag’ tegen burn-out en stress. Stress is namelijk niet verkeerd, als je het maar afwisselt met momenten van ontspanning.

Voor wie is dit webinar?
Iedereen die meer energie op een werkdag wil ervaren zodat je meer energie kunt inzetten op je werk én je privéleven.

Wat levert dit webinar op?
Je kunt je energie slimmer benutten en weet hoe je jouw eigen batterij kunt opladen. Hierdoor ben je productiever en beter bestand tegen energielekken en stress.

Praktische informatie:

  • Dit webinar is online.
  • Het webinar duurt 1,5 uur.

Het webinar is gratis, maar niet vrijblijvend. Afmelden kan kosteloos tot twee weken van tevoren, anders worden no-show-kosten van € 50 (incl. btw) bij je in rekening gebracht.

Doel van deze opleiding

Hoe is het webinar opgebouwd?
Tijdens dit webinar leer je hoe je energiegevers en energievreters kunt herkennen. Naast het optimaliseren van het persoonlijke energieniveau, staan we ook stil bij het verschil tussen timemanagement en energiemanagement. Wist je bijvoorbeeld dat het verstandig is om ‘denkwerk’ in de ochtend te doen? In de ochtend ben je namelijk het meest scherp en creatief.
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832