Online training over bevlogenheid. Het resultaat? Meer plezier op je werk!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Je merkt meteen of iemand werkt met plezier. Van een vrolijke ober krijg je zelf ook goede zin. Een enthousiaste verkoper maakt je blijer met je aankoop.

In de online training Werkplezier leer jij hoe je nog meer plezier uit je werk kunt halen. Gewoon door fluitend naar je werk te gaan, maar ook door de dingen te doen die het beste bij je passen. Door positieve energie te steken in de juiste zaken. En door doelgericht te werken aan de gezamenlijke doelen van jouw team.
In de online training ‘Werkplezier’ leer je hoe je nog meer plezier uit je werk kunt halen. Door de dingen te doen die jij leuk vindt en waar jij goed in bent. En door doelgericht te werken, zodat je iedere dag met een tevreden gevoel af kunt sluiten.In de training worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • Passie en plezier
  • Ik werk vanuit mijn kracht
  • Ik geef sturing aan mezelf
  • Ik werk doelgericht
  • Ik werk samen
De online training ’Werkplezier' bestaat uit onder andere magazines, een interview, een scan, video’s, animaties, opdrachten en quizzen.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.