Type opleiding
Klassikaal
Duur
2 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Je hebt een sterk team met een aantal dragende krachten. Een paar loyale medewerkers die al vele jaren voor de woningcorporatie werken. Hoe breng je deze groep medewerkers in beweging? Hoe zorg je dat ze mee kunnen met alles wat er verandert in de sector? Hoe raak je ze om, ook al hebben ze veel kennis, zich te blijven ontwikkelen? Herken jij deze vragen? Dan is deze werksessie iets voor jou.

Deze werksessie is bedoeld om langs de inhoud van je dagelijkse praktijk even te reflecteren en te sparren samen met collega leidinggevenden uit de sector. Dit doen we in een kleine groep zodat je echt met elkaar de diepte in kan. Dit alles onder begeleiding van een procesbegeleider.

Er is per werksessie ruimte voor 8 deelnemers, bij meer interesse starten we een extra werkgroep.

Wil je deze sessie op een ander tijdstip dan vermeld, of met je eigen MT samen? Laat ons dit dan weten op info@flowweb.nl.

Doel van deze opleiding

We starten de werksessie met een prikkelende kennismaking. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw team en de verschillende typeringen van medewerkers. Na een korte pauze komen we in beweging en gaan we aan de slag met het ervaren van de verschillende typeringen. Na deze ervaring is het tijd om te oefenen met het in beweging brengen van medewerkers. Zowel vanuit jouw rol als leidinggevende als vanuit jouw rol als medewerker. We ronden de werksessie af met een moment van reflectie sparren met elkaar over jouw volgende stap.
Aan het einde van de werksessie heb je inzicht in:
- Het type medewerkers in jouw team
- Je eigen typering als medewerker
- De ervaring van het in beweging brengen en in beweging gebracht worden
Werkwijze
De werksessie is interactief en praktisch. Het is gericht op het samen leren en ervaringen uitwisselen

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs € 0,-
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832