Leer stap-voor-stap alles wat nodig is om handig en efficiënt met Word 2013 te werken.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Microsoft Word 2013. Misschien werk je er af en toe mee, maar ben je er niet echt in thuis. Of je bent bekend met de voorgaande versies van Word en wilt nu overstappen naar Word 2013. In beide gevallen biedt de online training 'Word 2013 Basis' je de ideale mogelijkheid om aan de slag te gaan met Word 2013.

In deze online training ga je onder andere aan de slag met het invoeren en opmaken van teksten en het werken met afbeeldingen. Ook verken je een aantal nieuwe mogelijkheden van Word 2013, zoals de vernieuwde leesmodus en het werken met pdf-bestanden. Na het volgen van de training ‘Word 2013 - Basis’ ken jij de grondbeginselen voor het maken van een professioneel Word-document!

Wil jij een goede start maken met Word 2013, dan helpt de online training 'Word 2013 basis' je perfect op weg. In de online training 'Word 2013 basis' maak je kennis met de bekendste en meest voorkomende onderdelen en vaardigheden. Om alles goed onder de knie te krijgen, doorloop je in de online training 'Word 2013 basis' verscheidene oefeningen en een toets.

De online training 'Word 2013 basis' bestaat o.a. uit de volgende onderwerpen: Word 2013 in vogelvlucht, aan de slag met Word, werken met bestanden, tekst invoeren, tekenopmaak, alinea’s bewerken, pagina’s indelen en een document controleren. De online training 'Word 2013 basis' wordt afgesloten met een eindtoets.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag!


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.