Professionele documenten maken in Word? Zó doe je dat!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Wil jij met een compleet en professioneel rapport voor de dag komen, maar worstel je nog steeds met het indelen ervan? Of wil je jouw verslag gewoon nét dat beetje extra geven? In deze online training leer je stap voor stap hoe je een document tot in de puntjes verzorgt. Van het indelen in secties tot het maken van een grafiek; in deze complete online training komt het allemaal aan bod.

De online training 'Word 2013 Rapporten en verslagen' is een zeer complete online training waarin je werkelijk álles leert over het maken van professionele documenten in Word 2013. De training is praktisch en taakgericht van opzet. Na het doorlopen van de training ben je helemaal gereed om de mogelijkheden van Word 2013 volop in je dagelijkse werk te benutten.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Pagina's indelen
  • Een document indelen
  • Een document illustreren
  • Een document completeren en een document redigeren
  • Eindtoets
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag!

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.