Kennismaken met tekstverwerken in Word?Dat doe je met de online training ‘Word 2016’!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Microsoft Word. Misschien heb je er af en toe mee gewerkt, maar ben je er niet echt in thuis. Of je bent bekend met de voorgaande versies van Word en bent benieuwd naar Word 2016. Hoe dan ook, deze online training biedt je de ideale mogelijkheid om van start te gaan met dit bijzonder handige tekstverwerkingsprogramma.

In de online training 'Word 2016' ga je aan de slag met het invoeren en opmaken van teksten en het werken met afbeeldingen. Verder leer je hoe je efficiënt met collega’s samenwerkt in een document. Neem alle modules stap voor stap door of pik de onderdelen eruit waarop jij je kunt verbeteren. Natuurlijk test je je kennis met de opdrachten en de eindtoets!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Word 2016: sterk in tekst
  • Wegwijs in word
  • Write like a pro!
  • Indelen, voltooien & delen
  • Daar Word je toch blij van!
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.