Kennismaken met tekstverwerken in Word?Dat doe je met de online training ‘Word 2016’!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Microsoft Word. Misschien heb je er af en toe mee gewerkt, maar ben jeer niet echt in thuis. Of je bent bekend met de voorgaande versies vanWord en bent benieuwd naar Word 2016. Hoe dan ook, de online training‘Word 2016’ biedt je de ideale mogelijkheid om van start te gaan met ditbijzonder handige tekstverwerkingsprogramma.
In deze online training ga je aan de slag met het invoeren en opmakenvan teksten en het werken met afbeeldingen. Verder leer je hoe je efficiëntmet collega’s samenwerkt in een document. Neem alle modules stap voorstap door of pik de onderdelen eruit waarop jij je kunt verbeteren. Natuurlijktest je je kennis met de opdrachten en de eindtoets!

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.