Leer teksten opmaken in Word door o.a. kolommen, tabellen en paginanummering toe te voegen.

Opleidingskosten
€ 285,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Weet jij hoe je een tekst opmaakt in Word? Wil je leren hoe je kolommen, tabellen en paginanummering kan toevoegen in Word? Kortom, wil je graag de basisvaardigheden van Word onder de knie hebben? Volg dan deze Word training!

Resultaat

 • Je kunt een document opstellen
 • Je kunt een document opmaken met diverse handigheden
 • Je kunt documenten afdrukken

Mooie bijkomstigheid: je kan de opgedane kennis zowel op je werk als thuis gebruiken!

Doelgroep

Ga jij gebruik maken van Word en wil je je de basisvaardigheden graag eigen maken? Dan is deze training uitermate geschikt voor jou! Naast het opstellen van documenten, wil je ook graag weten hoe je de opgestelde documenten kan voorzien van een mooie opmaak en hoe je deze documenten kan printen.

Om deel te kunnen nemen aan de training dien je te beschikken over een redelijke toetsenbord- en muisvaardigheid. Daarnaast moet de basiskennis van Microsoft Windows bekend terrein voor jou zijn. Hierbij moet je denken aan de volgende vaardigheden: openen en sluiten van programma's, opslaan en terugvinden van bestanden en het verplaatsen van vensters.

Doel van deze opleiding

Basisopmaak van teksten verzorgen
 • Invoeren en vervangen van tekst, maken van nieuwe regels en alinea's, invoeren van speciale tekens zoals ë, €, m², à. Automatiseren van invoer met autocorrectie en autoteksten;
 • Spellingscontrole, zoeken en vervangen;
 • Selecteren en opmaken van tekst met diverse mogelijkheden: vet, cursief, onderstrepen, andere lettertypes, lettergrootte en nog veel meer;
 • Gebruik maken van automatische opsommingstekens en nummering. Instellen van regelafstand, afstand voor en na alinea's. Inspringen van teksten op verschillende manieren.
Kop- en voetteksten, tabellen, kolommen, paginanummering
 • Instellen van marges, paginanummering, kop- en voetteksten.
Werken met afbeeldingen
 • Het invoegen en inpassen van een afbeelding in een tekst. Daarbij aanpassingen maken van de afbeelding zoals: grootte wijzigen, bijsnijden en helderheid wijzigen.
Speciale functies gebruiken
 • Tips en tricks
Toetsenbord bediening
 • Werken met sneltoetsen
Afdrukken
 • Afdrukken van het document

Werkwijze
Deze training wordt klassikaal gegeven, waarbij alleen deskundige trainers worden ingezet. Gedurende de gehele training kun je deze trainers benaderen voor al je (brandende) vragen. Tijdens de training Word beschik je over een eigen computer, waarmee je kan oefenen door praktijkgerichte opdrachten te maken.

Waarom deze werkwijze? De praktijk leert dat deze aanpak het leerrendement aanzienlijk vergroot. Het leerrendement kan nog verder vergroot worden door de nulmeting uit de voeren voordat de training plaatsvindt. De reden hiervoor is dat er op deze wijze goed ingeschat kan worden welke onderdelen extra aan bod moeten komen tijdens de training.