Type opleiding
Klassikaal
Duur
1 dag
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Weet jij hoe je een tekst opmaakt in Word? Wil je leren hoe je kolommen, tabellen en paginanummering kan toevoegen in Word? Kortom, wil je graag de basisvaardigheden van Word onder de knie hebben? Volg dan deze Word training!

Resultaat

 • Je kunt een document opstellen
 • Je kunt een document opmaken met diverse handigheden
 • Je kunt documenten afdrukken

Mooie bijkomstigheid: je kan de opgedane kennis zowel op je werk als thuis gebruiken!

Doelgroep

Ga jij gebruik maken van Word en wil je je de basisvaardigheden graag eigen maken? Dan is deze training uitermate geschikt voor jou! Naast het opstellen van documenten, wil je ook graag weten hoe je de opgestelde documenten kan voorzien van een mooie opmaak en hoe je deze documenten kan printen.

Om deel te kunnen nemen aan de training dien je te beschikken over een redelijke toetsenbord- en muisvaardigheid. Daarnaast moet de basiskennis van Microsoft Windows bekend terrein voor jou zijn. Hierbij moet je denken aan de volgende vaardigheden: openen en sluiten van programma's, opslaan en terugvinden van bestanden en het verplaatsen van vensters.

Doel van deze opleiding

Basisopmaak van teksten verzorgen
 • Invoeren en vervangen van tekst, maken van nieuwe regels en alinea's, invoeren van speciale tekens zoals ë, €, m², à. Automatiseren van invoer met autocorrectie en autoteksten;
 • Spellingscontrole, zoeken en vervangen;
 • Selecteren en opmaken van tekst met diverse mogelijkheden: vet, cursief, onderstrepen, andere lettertypes, lettergrootte en nog veel meer;
 • Gebruik maken van automatische opsommingstekens en nummering. Instellen van regelafstand, afstand voor en na alinea's. Inspringen van teksten op verschillende manieren.
Kop- en voetteksten, tabellen, kolommen, paginanummering
 • Instellen van marges, paginanummering, kop- en voetteksten.
Werken met afbeeldingen
 • Het invoegen en inpassen van een afbeelding in een tekst. Daarbij aanpassingen maken van de afbeelding zoals: grootte wijzigen, bijsnijden en helderheid wijzigen.
Speciale functies gebruiken
 • Tips en tricks
Toetsenbord bediening
 • Werken met sneltoetsen
Afdrukken
 • Afdrukken van het document

Werkwijze
Deze training wordt klassikaal gegeven, waarbij alleen deskundige trainers worden ingezet. Gedurende de gehele training kun je deze trainers benaderen voor al je (brandende) vragen. Tijdens de training Word beschik je over een eigen computer, waarmee je kan oefenen door praktijkgerichte opdrachten te maken.

Waarom deze werkwijze? De praktijk leert dat deze aanpak het leerrendement aanzienlijk vergroot. Het leerrendement kan nog verder vergroot worden door de nulmeting uit de voeren voordat de training plaatsvindt. De reden hiervoor is dat er op deze wijze goed ingeschat kan worden welke onderdelen extra aan bod moeten komen tijdens de training.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 285,-
Arrangementskosten € 75,-
Documentatie € 48,-

Toelichting op arrangementskosten

Wij verzorgen de trainingslocatie en een arrangement bestaande uit koffie, thee, water en lunch. De kosten hiervoor bedragen € 65,- per dag. Als wij de training organiseren bij een corporatie die lid van ons is, dan bedragen de kosten € 25,- per dag. Deze kosten worden volledig teruggegeven aan de betreffende corporatie.

Opleidingskosten
€ 285,-
“Nuttige tips en tricks!”
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832