Werken met plezier en je talenten optimaal benutten om datgene te doen waar jij goed in bent.

Opleidingskosten
€ 140,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Wil je graag met meer plezier werken? Wil je graag jouw talenten optimaal benutten? Ben jij elke dag in staat om datgene te doen waar je goed in bent? Wanneer sta jij in je kracht? In deze workshop ga je op zoek naar je sterke punten, met als doel om deze meer in te zetten.

Door te werken vanuit je talent ga je je vooral focussen op groei en ontwikkeling. Als je een taak uitvoert volgens je sterke punten kost het je minder energie. Daar ligt de sleutel naar succes! Vaak kennen we onze talenten onvoldoende of zijn we te gefixeerd op onze zwakheden, en dat is verspilling van talent. Schrijf je in en doe mee met werken vanuit je toegevoegde waarde.

Resultaat van dit dagdeel is dat je bewust kiest voor het inzetten en verder ontwikkelen van je talent en weet hoe je je talenten verder kunt ontwikkelen. Kortom, aan het einde van de training sta je in volop je kracht.

Doel van deze opleiding

Voorafgaande aan de workshop ontvang je cursusmateriaal en een digitale test. De voorbereiding neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Tijdens de workshop zelf gaan we aan de slag met jouw potentieel. De training is interactief en geeft antwoord op vragen als:

  • Waar ben jij goed in?
  • Hoe kun je daar nog beter in worden?
  • Wat drijft je?
  • Wat motiveert je?
  • Wat inspireert je?
  • Wanneer benut ik mijn talenten optimaal?
  • Wat betekent dit voor mijn werkcontext of loopbaan?
  • Hoe nodig ik anderen uit om ook hun talenten in te zetten?

Jolanda Alkemade: Het is geweldig om te zien waar je allemaal toe in staat bent als je dichtbij jezelf blijft. Als coach en HR-manager van Wooninvest heb ik vaak mogen zien hoe sterk mensen zijn als ze zich ontwikkelen vanuit hun eigen kracht. Daar lever ik graag een bijdrage aan.

Naar de praktijk
Wanneer je weet wat je kwaliteiten zijn, kun je ze verder ontwikkelen. Zet je talenten optimaal in, ga met plezier naar je werk en word trots op de resultaten die je gaat behalen. Haal alles uit jezelf wat er al lang in zit en lever hiermee een nog grotere bijdrage.