Type opleiding
Workshop
Duur
1 dagdeel
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Wil je graag met meer plezier werken? Wil je graag jouw talenten optimaal benutten? Ben jij elke dag in staat om datgene te doen waar je goed in bent? Wanneer sta jij in je kracht? In deze workshop ga je op zoek naar je sterke punten, met als doel om deze meer in te zetten.
Mensen die op hun werk gebruik kunnen maken van hun sterke punten zijn succesvoller en veel meer betrokken. Het gericht zijn op de sterke punten van mensen is veel effectiever om in organisaties het leerproces te versnellen en sneller tot prestatieverbeteringen te komen.

Snel, slim, effectief en zeer motiverend
Door te werken vanuit je talent ga je je vooral focussen op groei en ontwikkeling. Als je een taak uitvoert volgens je sterke punten kost het je minder energie. Daar ligt de sleutel naar succes! Vaak kennen we onze talenten onvoldoende of zijn we te gefixeerd op onze zwakheden, en dat is verspilling van talent. Schrijf je in en doe mee met werken vanuit je toegevoegde waarde.

Resultaat van dit dagdeel is dat je bewust kiest voor het inzetten en verder ontwikkelen van je talent en weet hoe je je talenten verder kunt ontwikkelen. Dat jij weet waar jij van nature goed in bent en waar je energie en voldoening van krijgt. Kortom, aan het einde van de training sta je in volop je kracht.

Doel van deze opleiding

Voorafgaande aan de workshop ontvang je een link naar een digitale test, de Clifton Strengthtest. De voorbereiding neemt ongeveer 20-30 minuten in beslag. Tijdens de workshop zelf gaan we aan de slag met jouw potentieel. De training is interactief en geeft antwoord op vragen als:

 • Waar ben jij van nature goed in?
 • Hoe kun je daar nog beter in worden?
 • Wanneer benut ik mijn talenten optimaal?
 • Wat betekent dit voor mijn werkcontext of loopbaan?
 • Hoe nodig ik anderen uit om ook hun talenten in te zetten?

  Jolanda Alkemade, gecertificeerd StrengthFindercoach: Het is geweldig om te zien waar je allemaal toe in staat bent als je dichtbij jezelf blijft. Als HRM manager heb ik vaak mogen zien hoe sterk mensen zijn als ze zich ontwikkelen vanuit hun eigen kracht. In mijn huidige functie als programmamanager teamontwikkeling ervaar ik dat juist in het benutten van de diversiteit van de aanwezige talenten in een team de meerwaarde zit. Daar lever ik graag een bijdrage aan.

  Naar de praktijk
  Wanneer je weet wat je kwaliteiten zijn, kun je ze verder ontwikkelen. Zet je talenten optimaal in, ga met plezier naar je werk en wordt trots op de resultaten die je gaat behalen. Haal alles uit jezelf wat er al lang in zit en lever hiermee een nog grotere bijdrage.

  Kosten

  Onderdeel Prijs
  Training € 140,-
  Arrangementskosten € 45,-

  Toelichting op arrangementskosten

  Wij verzorgen de trainingslocatie en een arrangement bestaande uit koffie, thee, water en lunch. De kosten hiervoor bedragen € 35,- per dagdeel. Als wij de training organiseren bij een corporatie die lid van ons is, dan bedragen de kosten € 10,- per dagdeel. Deze kosten worden volledig teruggegeven aan de betreffende corporatie.

  Opleidingskosten
  € 140,-
  Incompany training

  Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

  Aanvragen
  Wachtkamer

  Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

  Inschrijven

  Vragen?

  Bel of mail ons gerust.

  info@watdoejijmorgen.nl
  088 - 2032832