Weg met die gênante typfouten in je e-mails en statusupdates! Scherp niet alleen je potlood, maar ook je kennis van het zakelijk Engels aan.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Weg met die gênante typfouten in je e-mails en statusupdates! Scherp niet alleen je potlood, maar ook je kennis van het zakelijk Engels aan. Deze module bestaat uit de volgende onderdelen:

Share Your Message with the World
Er zijn nogal wat verschillen tussen geschreven en gesproken Engels, en dat kan behoorlijk verwarrend zijn! In dit blok een introductie.

Just a Note
Hoe kort je bericht ook is, het is belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat. In dit blok leer je onder andere hoe je een formulier invult, een klacht indient en nieuws deelt op social media.

You've Got Mail
In de zakenwereld is e-mail waarschijnlijk het belangrijkste communicatiemiddel. Welke aanhef kies je, hoe regel je een afspraak, en hoe reageer je op de berichten in je inbox? Je leert het in dit blok.

Every Word Counts
Klaar voor het echte werk? In dit blok leer je onder andere hoe je je cv tot in de puntjes verzorgt, je product of dienst aan de man brengt en je mening geeft en onderbouwt.

Work Those Words!
Waar wacht je nog op? Begin met schrijven! Laat je in dit laatste blok inspireren door een beroemde Japanse schrijver. En lees tips van Ineke Kooistra, de CEO van YoungCapital.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,- (incl. btw). Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz t.w.v. € 199,- (ex. btw). Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.