Feedback geven… eng of moeilijk? Niet na deze online training! Zet feedback in om de werksfeer te verbeteren. 

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Ga je feedback geven liever uit de weg? Of is het een noodzakelijk kwaad dat tot nu toe weinig oplevert? Dat kan anders! Verbeter de werksfeer en elkaars prestaties door constructieve feedback te geven. In deze online training leer je hoe jouw feedback van toegevoegde waarde wordt, zónder dat je iemand tegen je in het harnas jaagt.

De online training ’Zeggen waar het op staat' zorgt ervoor dat jij van feedback geven een goede gewoonte maakt. Na deze online training heb je de drempel om feedback te geven verlaagd.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Met de deur in huis
  • Be prepared
  • Ga het gesprek aan
  • Goed, beter, best
  • Vooruit met de geit!
Deze online training bestaat uit onder andere magazines, een interview, een scan, video’s, animaties, opdrachten en quizzen.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.