Feedback geven… eng of moeilijk? Niet na deze online training! Zet feedback in om de werksfeer te verbeteren. 

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Ga je feedback geven liever uit de weg? Of is het een noodzakelijk kwaad dat tot nu toe weinig oplevert? Dat kan anders! Verbeter de werksfeer en elkaars prestaties door constructieve feedback te geven.In de online training ’Zeggen waar het op staat’ leer je hoe jouw feedback van toegevoegde waarde wordt, zónder dat je iemand tegen je in het harnas jaagt.

De online training ’Zeggen waar het op staat' zorgt ervoor dat jij van feedback geven een goede gewoonte maakt. Verbeter de werksfeer en de productiviteit door je collega’s of werknemers te laten weten hoe je ze waardeert. Na de online training ’Zeggen waar het op staat' heb je de drempel om feedback te geven verlaagd.In training worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • Met de deur in huis
  • Be prepared
  • Ga het gesprek aan
  • Goed, beter, best
  • Vooruit met de geit!
De online training ’Zeggen waar het op staat' bestaat uit onder andere magazines, een interview, een scan, video’s, animaties, opdrachten en quizzen.


Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.