Wil jij ook van klassiek gestuurd naar zelf georganiseerd? Volg de training ‘Zelforganiserende teams’ en zet de eerste stappen. Helemaal zelf.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Vroeger was alles beter. Alles? Nou nee, de tijden dat we klakkeloos naar een baas luisterden hoeven we niet meer terug. We willen graag zinvol werk doen waarin we al onze kwaliteiten optimaal kunnen benutten. En hoewel we wel wat sturing nodig hebben, nemen we steeds meer verantwoordelijkheid en regelen we de zaken zelf wel! Zelforganiserende teams zijn meer dan een modegrill en steeds meer organisaties maken de grote overstap. Met tevreden, betrokken medewerkers en nog tevredener klanten als gevolg!

Werk jij in een organisatie die nieuwsgierig is naar de voordelen van het werken met zelforganiserende teams? Wil je als leidinggevende weten wat het begeleiden van zelfsturende teams voor je betekent? Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij deze radicale verandering? De training ‘Zelforganiserende teams’ geeft antwoord op deze en nog veel meer vragen. Niet alleen vanuit het oogpunt van de toekomstige teamleden, maar ook vanuit management en leidinggevende.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Stuur jij?
  • (S)top-down? Bottum-up!
  • Laat het los
  • Een effectieve coach
  • Overstuurd
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.

Doel van deze opleiding