Wil jij ook van klassiek gestuurd naar zelf georganiseerd? Volg de training ‘Zelforganiserende teams’ en zet de eerste stappen. Helemaal zelf.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Vroeger was alles beter. Alles? Nou nee, de tijden dat we klakkeloos naareen baas luisterden hoeven we niet meer terug. We willen graag zinvolwerk doen waarin we al onze kwaliteiten optimaal kunnen benutten. En hoewel we wel wat sturing nodig hebben, nemen we steeds meer verantwoordelijkheid en regelen we de zaken zelf wel!Zelforganiserende teams zijn meer dan een modegrill en steeds meerorganisaties maken de grote overstap. Met tevreden, betrokken medewerkers en nog tevredener klanten als gevolg!

Voor wie is deze training?
Werk jij in een organisatie die nieuwsgierig is naar de voordelen van hetwerken met zelforganiserende teams? Wil je als leidinggevende wetenwat het begeleiden van zelfsturende teams voor je betekent? Wat komt ereigenlijk allemaal kijken bij deze radicale verandering? De training ‘Zelforganiserende teams’ geeft antwoord op deze en nog veel meer vragen.Niet alleen vanuit het oogpunt van de toekomstige teamleden, maar ook vanuit management en leidinggevende.
Hoe start ik de training?
Zodra je bent aangemeld staat de training voor je klaar onder Mijn trainingen. Je kunt gelijk aan de slag!

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.

Doel van deze opleiding