Blaas iedereen omver met jouw uitstraling! Gebruik non-verbale communicatie in je voordeel en zet het in om anderen te overtuigen van jouw boodschap.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Deze training is voor iedereen die z’n boodschap nóg duidelijker en overtuigender over wil brengen. Zorg ervoor dat jouw non-verbale communicatie perfect is afgestemd op wat je gaat zeggen. Dat komt niet alleen van pas tijdens presentaties, maar ook tijdens vergaderingen, onderhandelingen of belangrijke gesprekken met je collega’s of leidinggevende. In de online training ‘Zet jezelf neer’ leer je wat jouw non-verbale gedrag over jou zegt en hoe je op anderen overkomt. Door je mimiek en lichaamstaal aan te scherpen, weet je anderen te overtuigen. Hoe? Dat leer je in de training!

In de online training ’Zet jezelf neer' leer je hoe je non-verbale communicatie inzet om je boodschap overtuigend over te brengen. Wat straal jij uit? Leer wat je met non-verbale communicatie kunt doen om lichaamstaal in je voordeel te gebruiken. Na de online training ’Zet jezelf neer' blaas jij iedereen omver met jouw uitstraling. In de training worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • Woorden schieten tekort
  • Zo kom je over
  • Laat je gezicht spreken
  • Gooi je lichaam in de strijd
  • Rug recht, borst vooruit
De online training ’Zet jezelf neer' bestaat uit onder andere magazines, een interview met pokeraar Jorryt.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.