Type opleiding
Workshop
Duur
2 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Tijdens een prikkelende live inspiratieworkshop met als thema: “Bewegen, Buiten en Breaks...een boost voor je brein” gaan we je brein op verschillende manieren prikkelen, in beweging zetten en laten sudderen.
In een snelkookpan van 2 uur krijg je waardevolle inzichten en praktische handvatten aangereikt, maar je gaat vooral héél veel doen en ervaren. Concrete dingen die je direct in de praktijk kunt brengen. Kortom: een cadeautje voor jezelf en je grijze massa. 

De locatie
De locatie van een training is vaak net zo belangrijk als de vorm en de inhoud van de training. Daarom nemen we je  voor deze workshop mee naar een unieke beleving op het water. Midden in hartje Rotterdam! 

Doel van deze opleiding

Thema’s die aan bod komen:
  • Als eerste zet je (letterlijk en figuurlijk) een frisse breinbril op. Je kijkt met je ogen maar je ziet met je brein... Je brein is een enorm aandachtsfilter en we laten je op een prikkelende manier ervaren, dat je vaak denkt dat er maar ‘een vijver’ aan mogelijkheden is, terwijl dit in werkelijkheid wel een hele oceaan aan kansen kan zijn! Je krijgt dus een nieuwe, frisse ‘breinbril’ opgezet die helpt om met breinkennis op een heel andere wijze naar je eigen vitaliteit te kijken en helpt om dingen weer net wat anders aan te pakken. De frisse breinbril is ook een praktisch handvat om gedurende je werk eens even met frisse blik te kijken naar de uitdagingen in je werk.
  • Een korte introductie in de gebruiksaanwijzing van je eigen brein waarbij we inzicht geven in de wijze waarop je je eigen (brein)welzijn onder druk kan zetten, hoe disbalans ontstaat maar vooral wat je eraan kan doen.
  • Bewegingsboost voor je brein: bewegen is een boost voor je brein; we reiken je inzichten aan welke fantastische dingen er bij beweging in je brein gebeuren maar gaan het natuurlijk ook doen. We combineren dit met muziek, ook al zo’n prachtig anker voor je brein! En we staan stil bij het principe: 'Groen doet goed'. Wat maakt dat buitenzijn bonuspunten voor je brein zijn?
  • Pauzeren, ont-focus en afschakelen... pauzeren kan je leren! Het zorgen voor rustmomenten is één van de grootste uitdagingen, we geven je inzicht in de wijze waarop micropauzes je brein een boost kunnen geven. We hebben zelfs een speciaal pauzenetwerk in ons brein. Je ervaart en oefent met diverse microbreaks en het ‘op sudderstand’ brengen van je brein om met meer energie je dag te vervolgen.
  • Herken je dit? Een fantastische training, een mooie zomeracademie en voor je het weet zit je weer in de waan van de dag achter je beeldscherm te ‘Teamsen’. Doorbreken van gewoontes; ons brein is erg efficiënt… én wat lui. Niet zo gek dus dat je snel weer dingen doet zoals je ze altijd al deed. We geven je praktische tips hoe je de mooie tips uit deze zomeracademie (met elkaar) kunt omzetten naar nieuwe gewoontes. Je krijgt inzicht in ‘tiny habits’ die een groot verschil kunnen brengen.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
29-08-2022 Startgarantie
10:00 - 12:00
Rotterdam
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
29-08-2022 10:00 - 12:00
Wikkelboat - Rotterdam
Startgarantie

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 160,-
Arrangement € 72,50
Opleidingskosten
€ 160,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832