Type opleiding
Workshop
Duur
1 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Deze workshop richt zich op de rol van data in tijden van een pandemie en welke lessen hieruit te leren zijn voor woningcorporaties. Het afgelopen anderhalf jaar zijn we en masse geconfronteerd met data over Corona:

  • Wekelijkse besmettingscijfers, het reproductiegetal R, het Coronadashboard:
  • We hebben de afgelopen periode ongekend veel te maken gehad met data en cijfers in het nieuws. Wat kunnen we leren van de presentatie en interpretatie van deze data wanneer het gaat om meer datagedreven werken binnen een woningcorporatie?
  • Organisaties als de GGD, het RIVM en het ministerie van VWS hadden opeens enorme nieuwe datastromen te verwerken. Wat kunnen we daarvan leren op het gebied van datamanagement binnen een corporatie?


Mijn thuisadres? Waarom?
Als je je inschrijft voor deze workshop vragen we je om je thuisadres in te vullen, zodat we je de benodigde voorbereiding kunnen toesturen. Jouw adres gebruiken we vanzelfsprekend alleen hiervoor en nergens anders voor.

Doel van deze opleiding

Doel van deze workshop:
  • Aan de hand van voorbeelden uit de Corona-praktijk van afgelopen anderhalf jaar nemen we je mee in de belangrijkste thema’s die van belang zijn voor corporaties die meer met data willen doen.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 95,-
Opleidingskosten
€ 95,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832