Type opleiding
Workshop
Duur
1 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Data in de vorm van dashboards, rapportages, grafieken, enzovoort: we zien ze steeds vaker voorbij komen. Maar wat is datavisualisatie? En hoe laat je visualisatie jouw verhaal ondersteunen?

Datavisualisatie is de methode waarin we abstracte data omzetten in concrete informatie en inzichten. Iedereen verwerkt informatie op een andere manier, maar het is wetenschappelijk bewezen dat we beelden sneller begrijpen en langer onthouden dan tekst. Door gebruik te maken van datavisualisaties wordt abstracte informatie toegankelijk. Welke datavisualisaties zijn met name belangrijk voor woningcorporaties? In deze workshop ga je aan de slag met ‘storytelling met data’ en vormgeving van datavisualisaties en dashboards binnen jouw corporatie.

Mijn thuisadres? Waarom?
Als je je inschrijft voor deze workshop vragen we je om je thuisadres in te vullen, zodat we je de benodigde voorbereiding kunnen toesturen. Jouw adres gebruiken we vanzelfsprekend alleen hiervoor en nergens anders voor.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 95,-
Opleidingskosten
€ 95,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832