Type opleiding
Workshop
Duur
1,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Ben je geïnteresseerd in en nieuwsgierig naar de ontwikkelingen die ons te wachten staan rondom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)? Dan dagen we jou uit om mee te doen met deze workshop!

Als je als corporatie je MVO-activiteiten, kosten en opbrengsten uitgebreid monitort en rapporteert, leidt dat tot een beter inzicht in de financiën. Maar wat houdt dat nu precies in? Wat betekent dit voor corporaties en hun organisatie? Wie betaalt de rekening en hoe wordt dit gefinancierd. En bovenal, hoe doe je dat?

Als corporatie ontleen je je bestaansrecht aan het huisvesten van doelgroepen. Vastgoed en financiën zijn middelen die worden ingezet om dit te bereiken. Hoe organiseren we dit en hoe komen keuzes tot stand? Tijdens deze workshop gaan we hier verder op in.

Doel van de workshop
We gaan samen aan de slag met als doel: het verbinden van de maatschappelijke opgave aan de beschikbare en noodzakelijke financiële middelen.
Hoe kun je dit proces optimaliseren en haal je meer uit je organisatie? Hoe pak je dit aan en wat heb je daarvoor nodig?
Het gaat niet alleen om de hard-controls maar met name ook om de soft-controls, want MVO levert ook indirect financiële voordelen op. Zo leidt het bijvoorbeeld tot een betere reputatie van jouw corporatie. Ook hebben organisaties met een sterk MVO-beleid vaak een lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Interessant, alleen lastig te kwalificeren!

Kortom; iedereen die geïnteresseerd en nieuwsgierig is naar welke ontwikkelingen ons allemaal te wachten staan dagen wij uit om aan deze prikkelende bijeenkomst deel te nemen. De verandering begint vandaag!

Mijn thuisadres? Waarom?
Als je je inschrijft voor deze workshop vragen we je om je thuisadres in te vullen, zodat we je de benodigde voorbereiding kunnen toesturen. Jouw adres gebruiken we vanzelfsprekend alleen hiervoor en nergens anders voor.

Doel van deze opleiding

Het doel van deze workshop is het vergroten van de kennis van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in relatie tot financiën.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
02-09-2021
09:30 - 11:00
Thuis
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
02-09-2021 09:30 - 11:00
Online - Thuis

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 95,-
Opleidingskosten
€ 95,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832