Type opleiding
Workshop
Duur
1 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Het energielabel is voor woningcorporaties een belangrijk instrument. Uit het jaarlijkse benchmarkonderzoek van Aedes blijkt dat de corporaties steeds meer aan goede, betaalbare en duurzame huizen werken. Er is beter onderhoud en meer aandacht voor duurzaamheid. Hierdoor zijn woningcorporaties goed op weg om gemiddeld energielabel B in 2021 te bereiken.

Vanaf 1 januari 2021 geldt de nieuwe bepalingsmethodiek voor energieprestatie (nieuw- en bestaande bouw) van woningen/woongebouwen en utiliteitsgebouwen en zijn de BENG-eisen van toepassing. De bestaande corporatiewoningvoorraad moet gelabeld zijn (en blijven) voor het WWS en de woningvoorraad koopwoningen moet voorzien worden (en blijven) van een definitief energielabel. Het grote aantal nieuw te bouwen woningen heeft een label nodig voor de aanvraag van de omgevingsvergunning en na oplevering.

Alleen, wat is er nu veranderd per 1 januari 2021? Welke invloed heeft dat op onze labels? Wijzigen onze labels als gevolg van de NTA 8800? Wanneer is een basisopname en wanneer is een detailopname van toepassing? Deze en veel meer vragen beantwoorden wij met een online workshop. Na een inleiding van een van onze experts gaan we gelijk aan de slag. We nemen gezamenlijk een woning door, dagen jou uit om mee te denken en vragen te stellen en bepalen uiteindelijk het energielabel.

Mijn thuisadres? Waarom?
Als je je inschrijft voor deze workshop vragen we je om je thuisadres in te vullen, zodat we je de benodigde voorbereiding kunnen toesturen. Jouw adres gebruiken we vanzelfsprekend alleen hiervoor en nergens anders voor.

Doel van deze opleiding

Het vergroten van jouw kennis van de NTA 8800 en verkrijgen van tips om het toe te passen.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
30-08-2021
15:30 - 16:30
Online via Teams, link volgt vooraf per mail
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
30-08-2021 15:30 - 16:30
Online via Teams, link volgt vooraf per mail -

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 95,-
Opleidingskosten
€ 95,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832