Type opleiding
Webinar
Duur
1 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Gedreven in groen leven
Leer groene oplossingen slim in te zetten binnen jouw woningvoorraad.

Tijdens dit interactieve webinar vertellen wij jou graag meer over de uitdagingen van klimaatverandering en de kansen van groen. Dit vergt een andere blik op de wijk, de woning en de bewoner waarin de oplossing nooit hetzelfde is.

Programma
Aan de hand van goede en minder goeden voorbeelden (check de video) leer jij met deze groene blik je wijk om te toveren tot een klimaatadaptieve biodiverse omgeving waarin de gezondheid van haar bewoners gewaarborgd wordt. Want groen wonen is goed wonen.Mijn thuisadres? Waarom?
Als je je inschrijft voor deze workshop vragen we je om je thuisadres in te vullen, zodat we je de benodigde voorbereiding kunnen toesturen. Jouw adres gebruiken we vanzelfsprekend alleen hiervoor en nergens anders voor.

Doel van deze opleiding

Wat levert het je op:
Na afloop van deze training vergeet je nooit meer je groene bril op te zetten voordat er gesproken wordt over een wijkaanpak, renovatie of nieuwbouw. Je hebt mogen ruiken aan effectief groen, en nu kan jij jouw woningvoorraad helpen voorbereiden op de grootste uidagingen voor onze generatie.

Voor wie?
Dit webinar is bedoeld voor alle professionals van een corporatie. In het bijzonder is het interessant voor managers vastgoed, assetmanagers, gebiedsontwikkelaars, portefeuillemanagers, projectmanagers, beleidsmedewerkers en ook voor opzichters.

Dit webinar is ontwikkeld in samenwerking tussen Wageningen University & Research, Groene Huisvesters en Samen Klimaatbestendig.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
31-08-2021
10:00 - 11:00
Thuis
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
31-08-2021 10:00 - 11:00
Online - Thuis

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 95,-
Opleidingskosten
€ 95,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832