Type opleiding
Workshop
Duur
1 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Leefbaarheid, duurzaamheid, huurderstevredenheid: belangrijke thema’s voor een corporatie, maar ook thema’s die best ongrijpbaar zijn. Hoe maak je deze subjectieve thema’s meetbaar zodat je hier op kunt sturen en op basis van data gerichte beslissingen kunt nemen?

In deze workshop gaan we onderzoeken hoe we zogenaamd ‘zachte’ thema's met behulp van data science toch op een ‘harde’ manier meetbaar en inzichtelijk kunnen maken. Hoe kun je bijvoorbeeld text mining inzetten voor het afhandelen van klachten? Wat kunnen we leren van HR analytics? Aan de hand van voorbeelden geven we tips om een subjectieve beleving (zoals ‘leefbaarheid’) beter meetbaar te maken.

Mijn thuisadres? Waarom?
Als je je inschrijft voor deze workshop vragen we je om je thuisadres in te vullen, zodat we je de benodigde voorbereiding kunnen toesturen. Jouw adres gebruiken we vanzelfsprekend alleen hiervoor en nergens anders voor.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
02-09-2021
15:00 - 16:00
Thuis
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
02-09-2021 15:00 - 16:00
Online - Thuis

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 95,-
Opleidingskosten
€ 95,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832