Type opleiding
Webinar
Duur
1,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Samenwerken en informatie delen in de wijk
Waarom moeilijk doen als het samen kan? Als corporatie ben je vaak maar één van de vele partijen als het gaat om het oplossen van een probleem in de wijk. Zeker als het gaat om complexe problemen zoals ondermijning en overlast.Maar hoe pak je dit aan? Waar moet je op letten? Wat moet je vooral wel en wat vooral niet doen?
Vanuit een bijzondere positie als stadsmarinier heeft Michiel van der Pols gewerkt in de hardnekkigste probleemwijken in Rotterdam. Hij deelt zijn ervaring graag met jou.

Experimenteren in integraal samenwerken
Voormalig officier van de mariniers Michiel van der Pols heeft na zijn dienstperiode twaalf jaar in de hardnekkigste probleemwijken van Rotterdam gewerkt. Als marinier was hij gewend onder grote druk te opereren in complexe omstandigheden. Zijn werkwijze en manier van kijken naar complexe problematiek nam hij mee naar de probleemwijken van Rotterdam. Daar introduceerde hij een integrale werkwijze midden in de wijk. Juist door met alle partijen in de wijk samen te werken aan een oplossing, elkaar te kennen, weten te vinden en informatie met elkaar te delen, kon de negatieve tendens in veel wijken gekeerd worden.Mijn thuisadres? Waarom?
Als je je inschrijft voor deze workshop vragen we je om je thuisadres in te vullen, zodat we je de benodigde voorbereiding kunnen toesturen. Jouw adres gebruiken we vanzelfsprekend alleen hiervoor en nergens anders voor.

Doel van deze opleiding

In dit interactieve webinar 'samenwerken en informatie delen in de wijk' deelt Michiel zijn ervaringen met jou. Hij vertelt hoe hij opgeleid is als officier van de mariniers en hoe hij de lessen van zijn militaire carriëre heeft toegepast in Rotterdam. In het Webinar zal hij deze lessen inkleuren met aansprekende en wellicht herkenbare voorbeelden uit de wijk. Hoewel hij een bijzondere functie als stadsmarinier in het Rotterdamse had en daarmee veel ruimte tot experimenteren, zijn de handreikingen die hij in dit webinar doet voor iedereen interessant en toepasbaar.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
31-08-2021 Startgarantie
10:00 - 11:30
Thuis
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
31-08-2021 10:00 - 11:30
Online - Thuis
Startgarantie

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 95,-
Opleidingskosten
€ 95,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832